България и Сърбия при 0:0 в мач от квалификациите за Евро 2024. Срещата

...
България и Сърбия при 0:0 в мач от квалификациите за Евро 2024. Срещата
Коментари Харесай

България 0:0 Сърбия, страхотен пропуск на Георги Русев

България и Сърбия при 0:0 в мач от квалификациите за Евро 2024. Срещата на " Хювефарма Арена " в Разград стартира в 21:45 часа и е ръководена от англичанина Крейг Поусън.

Селекционерът на " лъвовете " Младен Кръстаич направи пет промени в съпоставяне със стартовия състав, който стартира преди няколко дни в Литва. Вместо Алекс Петков, Патрик-Габриел Галчев, Станислав Шопов, Спас Делев и Мартин Минчев, през днешния ден в игра влязоха Петко Христов, Виктор Попов, Андриан Краев, Никола Илиев и Георги Русев. 

Срещата стартира равностойно, като в седмата минута Андрия Живкович размина Марин Петков отдясно и навлезе в наказателното поле на нашите. Валентин Антов обаче пресече подаването на крилото на ПАОК. Веднага след това Десподов беше на сходна позиция, само че този път сърбите стопираха топката преди тя да доближи до Георги Русев, предава Спортал.

В 30-ата минута " лъвовете " можеха да открият резултата. Десподов намери Георги Русев, който се откъсна от отбраната на гостите и излезе самичък против стража Ваня Милинкович-Савич. Българското крило обаче стреля на сантиметри около вратата, пропускайки златен късмет за гол.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР